Літній чоловік відкрив у собі підприємницьку жилу і розікрав пішохідну дорогу на алеї.

У Дніпрі очевидці розмістили плоди старань пенсіонера і розмістили фото з місця подій у соцмережі Facebook. Небайдужі жителі району спіймали чоловіка за його "темними" справами. На кадрах видно самого дідуся, який тягнеться за новим каменем і відсутню частину бруківки.

У коментарях під постом місцеві жителі почали обговорювати ситуацію, що склалася, перебираючи способи покарання для злодюжки. Хтось пропонує підключити співробітників правоохоронних органів, а деякі вважають, що потрібно просто відшукати місце, куди дідусь відносить вкрадений матеріал, і змусити все повернути.

Очевидно, з чоловіком провели "виховну бесіду" і йому довелося повернути алею в первісний вигляд.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Як і обіцяв Тимурівець, ту доріжку, яку він демонтував, сьогодні повністю відновив! Спасибі йому за свідомість і за вміння визнавати свої помилкові вчинки, які довелося виправляти", - написав користувач.

Раніше ми писали про те, що у пенсіонерку "вселився" демон і нашептав їй розгромити овочевий ларьок: "Ні*уя ви мені не зробите"

Нагадаємо, що жінка все життя працювала заради села, а віддячили її незаконним відключенням газу: "Як їй виживати?"

Як повідомляв Знай.uа, старий охоронець ТЦ заліпив по обличчю дівчинці-підлітку: у бідолахи все обличчя червоне

Також портал Знай.uа писав, що в Києві чоловік відчув себе Людиною-павуком, але щось пішло не так: зірвався з будівельного крана