Дітям в українській школі катастрофічно не вистачає підручників.

Українці опублікували повідомлення від класної керівниці їхніх дітей у чаті батьківського чату. Про це стало відомо завдяки Telegram-каналу "Х*євий Київ". Заява викладача викликала дуже потужну реакцію і спровокувала скандал.

У тексті йшлося про те, що учням 6-го класу не вистачає підручників, і тому дітям видаватиметься одна книга на шкільну парту. Домашню роботу вони будуть виконувати за електронними версіями матеріалу, які зможуть завантажити в Інтернеті.

"Власне - це все, що потрібно знати про освіту в Україні. Вчити нікому, нічим і нікого! Та й на*уя ж вчити? А то ж ще порозумніють, питання задавати почнуть!" - написали в публікації.

У пості також згадали про президенсткий університет на ВДНГ, новина про будівництво якого з'явилася в загальному доступі на початку літа 2021 року. Раніше Володимир Зеленський підписав указ про створення навчального закладу, а міністр науки і освіти Сергій Шкарлет розповів, що будівництво триватиме три роки, і витратять на нього 7,2 млрд грн.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що Україна на межі виходу з "зеленої" зони карантину: локдауни повертаються

Як повідомляв Знай.uа, немає грошей і дітей: в Україні масово закриваються школи, батьки б'ють на сполох

Також портал Знай.uа писав, як правильно сидіти за партою, щоб не "нажити" сколіоз в школі: топ лайфхаків від лікаря