Холостячка Ксенія Мішина описала нелегкі випробування матері-одиначки: "З початком жерсті..."

Акторка, яка кілька тижнів тому буквально шокувала шанувальників розставанням з автором жартів студії "Квартал 95" Олександром Еллертом, вже, схоже, не сумує. Ксенія вся в ошатному образі провела синочка Платона в школу на "перший дзвінок".

"Дорогі, зі святом вас... або з початком жесті. У мого сина також двояке враження від 1 вересня. У мене відповідно теж... але згадуючи свої шкільні роки, я відчуваю найприємніші почуття і мурашки", - написала Ксенія.

Публікація Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram
Публікація Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram

Малайзійці накинулися на українського легкоатлета через "золото" на Паралімпіаді в Токіо: "Ваша мати зелена, а батько - торт"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Україна успішно оскаржила перемогу легкоатлета з Малайзії на Паралімпіаді, який спочатку взяв "золото", проте запізненням на початок змагань порушив регламент. В результаті український спортсмен Максим Коваль, який досі перебував на другому місці, забрав золоту медаль. Такий розвиток подій дуже не сподобався малайзійським фанатам і вони взялися "бомбити" в коментарях українських відомств.

Оскільки, фанати малайзійського спортсмена намагаються писати українською, у них в підсумку виходять малозрозумілі повідомлення, наприклад: "Ваша мати зелена", "ніяких яєць", "поставте обличчя на дорогу", "Твоя мати Веселка", "твій батько - торт пандан", "Український - це курка смажена", "ніяких птахів".

Максим Коваль, instagram.com/maksym.koval_official
Максим Коваль, instagram.com/maksym.koval_official

Збірна України "вжарила" рахунком у матчі проти Казахстану - перший гол на 92-й секунді

Гра під керівництвом нового тренера почалася добре, адже українці забили гол Казахстану вже на 92-й секунді. Перший гол забив Роман Яремчук.

Зараз перед тренером збірної Олександром Петраковим стоїть завдання вивести команду на Чемпіонат світу в 2022 році. Для того, щоб потрапити на Чемпіонат світу, Україна зіграє мінімум п'ять матчів, по одній грі з Казахстаном, Францією і Фінляндією, а також два матчі проти Боснії і Герцеговини.

Збірна України Олександра Петракова відкриває рахунок у матчі проти Казахстану
Збірна України Олександра Петракова відкриває рахунок у матчі проти Казахстану

Слава Камінська возз'єдналася з колишнім чоловіком заради дітей: "Ховалися в кущах"

Артистка видала, що її син Леон пішов у перший клас, а підтримати хлопчика прийшли молодша сестра Лаура, тато Едгар Камінський і бабусі.

Зірка згадала трепетний момент, коли вони з ексчоловіком вперше відвели малюків в дитячий сад, а після ховалися в кущах, спостерігаючи за ними. Виконавиця зізналася, що не хвилюється за хлопчика, так як впевнена в генах його батька.

Слава Камінська, instagram.com/babaslavka/
Слава Камінська, instagram.com/babaslavka/

Як нардепи та міністри з дітьми відсвяткували 1 вересня: політ над морем, вишиванки та "подарунок" Разумкова

Учнів Ірпінської спеціалізованої ЗОШ №1 особисто відвідав "найвірогідніший" представник українського парламенту - голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

Найбільш комічним з усіх постів колег по сесійній залі розмістила постійний представник Верховної Ради в Конституційному Суді України Ольга Совгиря. На фото замість милої посмішки у її доньки - емоції абсолютно протилежні.

Поділилася своїми враженнями і невістка народної артистки України Оксани Білозір - нардеп Лариса Білозір. Разом з чоловіком вони провели молодшу доньку Єлизавету в 1 клас. Своєрідним обрядом посвячення стала присяга "першокласниці", яку вона зачитала.

Лариса Білозір - фото з Фейсбук
Лариса Білозір - фото з Фейсбук