У четверг, 2 вересня, погода буде похмурою і дощовою практично на всій території країни, тільки лише в західних областях сонце вигляне з-за хмар і подарує крихітні залишки літа українцям. Також, у всіх регіонах очікується похолодання, максимальна температура повітря буде на сході і півдні - до +23 градусів.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +14 до +18 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +9 до +13 градусів.

У центральних областях температура вдень від +16 до +19 градусів, вночі – від +11 до +15 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +15 до +18 градусів, а вночі – до +14.

У східних регіонах – вдень від +17 до +22, вночі – від +12 до +15. На півдні температура повітря - від +20 до +23 градусів вдень, нічна – до +16 градусів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Погода на 2 вересня, фото Укргідрометцентр

"Одним словом, вересень закликає до осінньої дисципліни, як би говорить - всім пора працювати після літньої безтурботної банки. Але ми знаємо, що ці суворі осінні брови не страшні насправді. Тому що буде і сонце, і теплі деньки." - написала синоптик Наталка Діденко у Facebook.

Народний прогноз погоди на 2 вересня в Україні

2 вересня відзначається день пророка Самуїла. Починають збиратися в зграї перелітні граки. З'являються зимові опеньки. На городі пора смикати буряк і морква - городу кланятися. Наші предки помітили, якщо в цей день буває грім, то осінь буде довгою.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження