Вже кілька днів через ремонт на Південному мосту водії стоять у довжелезних заторах. Подробиці з’ясовували журналісти «Джедаів» на телеканалі 2+2.

Сюжет можна переглянути за посиланням.

Зранку затор до Південного мосту тягнеться аж від Бориспільської траси. Причина — ремонт смуги, де минулого року вже проводили роботи.

Фото: "Джедаї"
Фото: "Джедаї"

«Південний міст зараз має підвищене навантаження. Планувалося, що за день ним буде пересуватися 30 тисяч автомобілів, а не 120 тисяч, як нині. У конструкції шляхопроводу є певні особливості. Через перевантаженість трафіку перетираються деформаційні шви та гідроізоляція», — каже Дмитро Безпалий, експерт з транспортного планування.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Частково розвантажити міст могла б велика кільцева дорога, але коли почнуть її будівництво поки не відомо.

Фото: "Джедаї"
Фото: "Джедаї"

Експерти пропонують обмежити трафік на мосту. Наприклад, вантажівки повинні їздити по підсиленій смузі руху і лише вночі.

Зараз, щоб уникнути кілометрових заторів на Південному мосту, краще планувати пересування з лівого берега на правий за іншим маршрутом.

Фото: "Джедаї"
Фото: "Джедаї"

Раніше повідомляли, у Харкові "бездонна" маршрутка налякала пасажирів- "Дитина провалиться".

Як повідомляв Знай.uа, отримують "надприбутки" за рахунок пасажирів? Українці вимагають терміново перевірити гаманці маршрутників.

Знай.uа писав, київські перевізники висловилися про нові правила для маршруток: "На це немає грошей".