Компанія "Укрзалізниця", яка в Україні є єдиним оператором пасажирських перевезень, продовжує псувати своїм сервісом настрій і подорожі своїм клієнтам. У мережі часто з'являються матеріали про жахливі умови в поїздах - недолік продовольства, іржаві туалети та агресивний персонал.

Саме через таку велику кількість скарг і незадоволених відгуків українські журналісти вирішили провести невелике дослідження і зібрали поради експертів, як відстояти свій комфорт у вагоні. І неважливо - купе або плацкарт.

"Укрзалізниця", скріншот: YouTube
"Укрзалізниця", скріншот: YouTube

Про це детально розповіли журналісти телеканалу 2+2 у програмі "Гроші", сюжет якої вже доступний в YouTube.

"Укрзалізниця", скріншот: YouTube
"Укрзалізниця", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Пекельна eкраїнська залізниця: чому цього літа українцям довелося підсмажуватися в поїздах? Зіркова інспекція поїздів і поради, як відстояти своє право на комфортну поїздку", - анонсували новий сюжет журналісти.

Журналісти зібрали найгучніші скандали, які сталися за останній час, а також найкорисніші поради від залізничних експертів: як вибрати гарне місце онлайн, Як спілкуватися з провідниками, а також що саме потрібно робити безпосередньо в купе вагона, щоб з комфортом дістатися до місця призначення.

Раніше повідомляли, співробітниця "Укрзалізниці" вкрала дитячий сон і жорстко поплатилася: "Прийшли відпочивати, не спати!".

Як повідомляв Знай.uа, Укрзалізниця замість нових вагонів "воскресила" старі: щасливі таргани влаштували "вечірку" на головах у пасажирів.

Знай.uа писав, розетки, кондиціонер і чистий туалет: "Укрзалізниця" показала казковий плацкарт, запустять через 2-3 роки.