З міста Запоріжжя прийшли важливі новини. З'явилася інформація, що співробітницю компанії "Укрзалізниця", яка не давала дітям поспати в платному залі підвищеного комфорту, вже встигли покарати.

Повідомляється, що жінку звільнили з посади, а ще двох, які засвітилися в скандальному відео, притягнули до так званої дисциплінарної відповідальності.

Про це стало відомо завдяки заяві прес-служби Уповноваженого українського парламенту з прав людини.

Кадр з відео, скріншот: YouTube
Кадр з відео, скріншот: YouTube

"Під час перевірки встановлено, що працівником залізниці необґрунтовано перевищено свої повноваження та вимоги технологічного процесу роботи вокзалу станції "Запоріжжя 1". Даного співробітника звільнено з посади... Двох працівників вокзалу, які не вплинули на вирішення конфліктної ситуації притягнуто до дисциплінарної відповідальності", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Інцидент трапився в липні 2021-го року. Жінка з двома дітьми намагалася відпочити в платному залі підвищеного комфорту в очікуванні поїзда. А враховуючи, що відправка повинна бути о 3:55, діти втомилися і заснули. Співробітниця ж вокзалу розбудила дітей задовго до часу відправки, заявивши, що спати в залі не можна.

Мама дітей попросила співробітницю вокзалу показати, де в правилах написано, що діти не можуть спати в кімнаті відпочинку. На що нічого конкретного жінка відповісти не могла, лише вказувала, що знімати її права не мають, погрожувала викликати охорону.

"Діти прийшли сюди сидіти, відпочивати. Не спати. А вони у вас сплять", - заявила співробітниця Укрзалізниці.

Раніше повідомляли, Укрзалізниця замість нових вагонів "воскресила" старі: щасливі таргани влаштували "вечірку" на головах у пасажирів.

Як повідомляв Знай.uа, розетки, кондиціонер і чистий туалет: "Укрзалізниця" показала казковий плацкарт, запустять через 2-3 роки.

Знай.uа писав, Укрзалізниця пробила дно пекельним сервісом: "сміттєві" вагони і дірява постіль.