Жінка зірвалася з 9 поверху житлового будинку. Вона намагалася втриматися руками і ногами за балкон, також кликала на допомогу.

Трагічний випадок стався в Донецькій області, в Мирнограді, вдень 29 серпня. Його свідками стали місцеві жителі мікрорайону "Світлий".

За словами очевидців, жінка довго трималася руками за балкон, чіплялася ногами і намагалася залізти назад, проте безуспішно. Сусіди постраждалої повідомили про інцидент в поліцію. Коли наряд правоохоронців прибули на місце, жінка вже впала. Швидка допомога, яку викликали після, вже не змогла нічим допомогти, і медики констатували смерть.

"Не знаю, скільки часу висіла на балконі, але вона чіплялася ногами і намагалася залізти назад, кликала на допомогу. Я, як тільки побачила, почала дзвонити в екстрену службу, думала, може хоча б надзвичайники зможуть допомогти, але після того, як додзвонилася на "101" і все пояснила, почула крики людей, що вона зірвалася", - розповіла свідок події.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

тіло жінки, фото з dn.depo

У Покровському районному управлінні поліції особу постраждалої пізніше встановили правоохоронці. Загиблою виявилася жінка 1977 року народження. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Встановлюються всі деталі події.

Нагадаємо, молодят знайшли мертвими після повідомлень про "моторошного хлопця" поблизу: "Їх всі любили"

Як повідомляв Знай.uа, у колишнього нардепа Олега Царьова померла донька: "Не зміг захистити"

Також портал Знай.uа писав, що Святослав Вакарчук повідомив про трагічну втрату: "Не хочеться вірити"