І міста Рівне прийшли доволі тривожні новини. Тут на території однієї з міських лікарень розгорнулася кривава сцена. Справа в тому, що парочка молодих людей - хлопець і дівчина увірвалися до приймального відділення медустанови і влаштували безлад неадекватною поведінкою, а також атакували травматолога, який перебував на чергуванні.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Народний ревізор".

Парочка бешкетників, скріншот: YouTube
Парочка бешкетників, скріншот: YouTube

"Наша служба і небезпечна і важка. Неадекватна пара завалилася вночі у відділення міськлікарні, влаштували дебош і залили перцівкою чергуючого травматолога. Про подальшу долю хуліганів нічого невідомо.", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також автори публікації додали відеозапис, на якому можна побачити дуже тривожну картинку. У приймальному відділенні лікарні бігають двоє молодих людей по невеликих калюжах крові, лаючись нецензурною лайкою і щось доводячи працівникам лікарні.

Вся ця картина супроводжується прихованим жахом, адже для спокійного провінційного Рівного такі "розборки" дуже рідкісна подія.

Варто також нагадати нашим читачам, що буквально днями в Києві сварка між сусідами обернулася жорстокою бійкою із застосуванням ножів. Інцидент трапився на вулиці Русанівській набережній, 11. Там чоловік, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, посварився з сусідом і наніс йому ножове поранення.

Раніше повідомляли, зірку шоу "Панянка-селянка" виявили мертвою у власній квартирі: 51-річного підозрюваного затримали на місці.

Як повідомляв Знай.uа, сина Стаса П'єхи побила озвіріла сусідка: "Вдарився головою об землю".

Знай.uа писав, нахал отримав дзвінкий ляпас від дівчини в метро і схопився за швабру: "Яка ж*па".