Відомий український експерт у сфері захисту прав споживачів Максим Несміянов провів інспекцію в ресторані CHE CHE, який знаходиться за адресою Генерала Тупикова, 31/2а в столиці.

Чоловік зняв ролик на свій YouTube канал, де продемонстрував всі порушення, які присутні в даному ресторані. Протухле м'ясо, волосся на продуктах, прострочення, а також порушення пожежної безпеки. Це далеко не весь список, який був винесений відразу після інспекції.

З самого початку він зайшов на кухню, де відразу звернув увагу на брудний посуд, який, найімовірніше був там з учорашнього дня.

Підлога була також брудна, як і робочі поверхні, і ручки холодильників.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

До слова про холодильник - там лежав брудний посуд, а продукти були без маркувань.

М'ясо в морозилці потекло, так як морозилка размерзалась. Всі продукти і полиці були в крові.

До слова, залишки їжі вже покрилася цвіллю.

"Якщо я хотів уявити собі, як виглядає бійня - я її побачив. Прострочки досить. Порушення санітарних норм - суцільні" - заявив Максим Несміянов в новому ролику.

Після цього вийшов один з керівників ресторану, який пообіцяв усунути всі знайдені проблеми.

"Страшний ресторан, я стільки крові не очікував побачити((((. Будьте обережні!!!!!! Наш проект перевіряє будь-які об'єкти торгівлі (у міру сил і можливостей), тому пишіть скарги))" - додав чоловік до свого посту в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, як змінилися ціни за 30 років

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям продали салат зі слимаками