.У Дніпрі представили колекцію одяг для покійних і продемонстрували дівчат у трунах. Про це повідомляє портал Вгороде.

Місцева похоронна студія Angels перша представила в нашій країні колекцію одягу для небіжчиків. Фотографію збирають в каталог, частину з якого опублікували в соціальних мережах.

В якості моделей були обрані виключно дівчата, які лежали в труні в образі небіжчиків. На них були різні шати-розшиті сукні, костюми з покритими головами.

Виглядає все це моторошно, як для рекламної компанії. Чоловічу колекцію одягу для покійних поки не презентували.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ця студія відома різноманітними несподіваними акціями. Зокрема, ними була запропонована оригінальна послуга-посмертна заморозка тіла, щоб його можна було оживити в майбутньому. Зазвичай дана послуга замовлятися тими, хто не хоче миритися з чийсь загибеллю: невиліковно хворі люди або батьки загиблих дітей.

Раніше ми повідомляли, що фермер зробив серце стадом овець в пам'ять про рідну людину. У Бена Джексона не вийшло прилетіти на похорон рідної людини, тому він вирішив висловити почуття по-своєму.

Знай.иа писав, у Києві двометровий удав Антон втік з дому: прохолоджувався на тротуарі, поки його шукала вся сім'я.

Також повідомлялося, що дівчина дивом втримала хлопця, що стрибнув у вікно 8-го поверху:"тепер доведеться одружитися". Закохана дівчина показала чудеса сили, утримуючи хлопця на висоті 8-го поверху