З Австралії прийшли доволі емоційні новини. У фермера Бена Джексона не вийшло прилетіти на похорон рідної людини, тому він вирішив висловити почуття по-своєму. Він "намалював" велике серце, використовуючи стадо овець.

Історія полягає в наступному, житель Нового Південного Уельсу на ім'я Бен Джексон не мав можливості поїхати на похорон улюбленої тітки. Замість цього він вшанував її пам'ять доступним йому способом. Фермер вирішив створити велике серце на своєму полі і використовував для цього стадо овець.

Про це стало відомо завдяки відео на YouTube, а також коментаря Бена для місцевих журналістів.

Серце з овечок, скріншот: YouTube
Серце з овечок, скріншот: YouTube

Австралійський фермер знаходився в 400 кілометрах від місця, де мало відбутися прощання з його тіткою. І обмеження, що діють у зв'язку з пандемією, не дозволяли йому поїхати на похорон. Але він знайшов інший спосіб показати свою любов рідній людині. Йому в голову прийшла ідея використовувати стадо овець для створення великого малюнка на полі.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Щоб зробити це, Бену знадобилося кілька спроб. "Перший раз це виглядало жахливо. І хоча у моєї тітки Деб було гарне почуття гумору, це було не те, до чого я прагнув", - поскаржився фермер. Однак йому все ж вдалося домогтися бажаного результату.

Він розсипав на пасовищі велику кількість зерна, яким годує овець, виклавши величезне серце. І випустив стадо. У цей момент сотні овець кинулися поласувати кормом і заповнили величезну форму серця. Після чоловік відправив приголомшливий ролик родичам, які і поділилися ним в мережі. І ці кадри швидко стали вірусними.

"Я вирішив створити на землі велике серце, яке, якщо серйозно, блякне в порівнянні з її серцем. Тітка була б горда бачити, як так багато людей посміхаються і насолоджуються серцем, яке я створив для неї. Це просто любов", - сказав Бен Джексон.

Раніше повідомляли, туристи влаштували епічну бійку через медуз: "Випускайте Кракена!".

Як повідомляв Знай.uа, рай для голодних або печаль для природи? Чотири тонни мертвої риби викинуло на берег.

Знай.uа писав, у Києві двометровий удав Антон втік з дому: прохолоджувався на тротуарі, поки його шукала вся сім'я.