Черепаха з'їла пташеня на Сейшелах. Відповідне відео було опубліковано на порталі BBC.

Велетенську черепаху, яка мешкала на Сейшелах, раніше вважали строго вегетаріанським тваринам. Однак з'явилося відеодоказ зворотного.

Відео зняли на острові Фрегат в липні минулого року. На ньому зображено, як самка даної тварини насувається на пташеня Крячки, який не вміє літати. Кілька разів вона безуспішно намагається його зловити і в підсумку його вистачає щелепами за голову і з'їдає.

агресивна черепаха, фото:fanfishka
агресивна черепаха, фото:fanfishka

Журнал Current Biology повідомив, що це перший задокументований випадок полювання гігантської черепахи, що мешкає на Сейшелах.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Це абсолютно несподівана поведінка. Нічого схожого у черепах на волі раніше не спостерігалося", - заявили співавтор дослідження Джастін Герлах з Кембриджського університету.

Даний вид черепах іноді бачили поїдали падаль і навіть їли кальций раковини кістки, проте ніхто не припускав, що вони можуть добувати білок за допомогою полювання.

Раніше повідомляли, зоопарки під загрозою закриття: "слуги" Зеленського хочуть заборонити використання тварин.

Як повідомляв Знай.иа, ведмедик Селфі після смерті мами став дружити з людьми: "приходив на базу і клянчив їжу".

Також ми повідомляли, що хитрий ведмідь вкрав посилку прямо з порога. Незважаючи на те, що за ведмедями закріпився стереотип величезних неповоротких недотеп, цей образ не відповідає реальності. Еслі клишоногого ведмедика щось дійсно зацікавить, він добереться до мети.

[embed]https://youtu.be/jmktbHXCzD4[/embed