Українці стали частіше скаржитися на випадки шахрайства в соціальних мережах, мобільних додатках і навіть старим "перевіреним" способом через смс-повідомлення.

Так, одеситка розповіла, як шахраї під виглядом відомої компанії, яка надає послуги таксі, виманюють у людей гроші і дані банківських карток.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Facebook-спільноти "Чорний список Одеса".

Скріншот повідомлення автора відгуку, Facebook
Скріншот повідомлення автора відгуку, Facebook

"Новий вид розлучення, приходить смс код, типо з програми "болт" (послуги таксі), тут же дзвонить, типо водій і просить його назвати - код, типо чекають клієнти, і вас оштрафують і т. д., як тільки сказала, що жодних кодів давати не буду і щоб зв'язалися з тех. підтримкою і оператором, обматюкав і кинув трубку, будьте обережні!!! Номер з якого передзвонювали +380957716792. Будьте обережні!!! Прошу опублікувати анонімно.", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також автори публікації прикріпили скріншот повідомлення. Радимо нашим читачам прислухатися до рекомендації автора скарги - будьте обережні і ретельно перевіряйте інформацію з якою доводиться мати справу.

Раніше повідомляли, мешканці багатоповерхівки залишилися без ліфта через банальну поломку: запечатали і порадили ходити пішки.

Як повідомляв Знай.uа, кур'єр служби доставки напаскудив в під'їзді житлового будинку: "Так він ще й обд*лбанний".

Знай.uа писав, "Нова пошта" перетворила посилку з дорогими іграшками на решето: діти залишилися без щастя.