Кабміном був затверджений план перенесення робочих днів у наступному році. Про це повідомляє портал Мінекономіки.

Дане рішення було прийнято на засіданні двадцять шостого серпня. Озвучена причина даних заходів у створенні необхідних умови, щоб раціональніше використовувати робочий час і відзначати святкові дати.

Зокрема, керівникам підприємств або різних установ з п'ятиденним робочим тижнем і двома вихідними можуть перенести робочі дні.

  • понеділка 7 березня на суботу 12 березня;
  • понеділка 27 червня на суботу 2 липня.

Що стосується банків і фінансових установ, то спеціальний тип роботи в них визначить НБУ.

Таким перенесенням будуть створені сприятливі умови для святкування свят і відпочинку протягом чотирьох днів поспіль
, - повідомляє прес-служба Міністерства економіки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Кабмін - фото РБК-Україна
Кабмін - фото РБК-Україна

Передбачається, що дане рішення не дозволить порушити баланс робочого часу і відпочинку або стати приводом для скорочення зарплати.

Нагадаємо, Кабмін пригрозив боржникам за комуналку: штраф або позбавлення субсидії. Українці, які всерйоз заборгували, можуть отримати серйозні наслідки.

Як повідомляв "Знай.ua", українець взяв кредит у Приватбанку і залишився "голим": "Погрожували і ображали". Чоловік поскаржився на роботу фінансової установи, з якою у нього стався конфлікт.

Знай.иа писав, Марина Лазебна розповіла про нарахування субсидій в опалювальному сезоні та підвищення пенсій: дали час до вересня.