У Харкові жінка помітила в курячому філе черви. Про це повідомляє телеграм-портал Народний Ревізор.

На жаль, протухле м'ясо - не новина в наших супермаркетах. Через невірні умови зберігання, небажання змиритися зі збитками, поганій регуляції в цій сфері і часто банальної недбалості регулярно виникають скандали, пов'язані з покупкою продукту, який є небезпечно для здоров'я.

Скрін, відео YouTube магазин
Скрін, відео YouTube магазин

Нещодавно подібний скандал трапився в Харкові. Жінка придбала філе, а коли прийшла додому, то побачила як його їдять черв'яки. Це навіть видно на відео. Як повідомляє портал Инсайдер.иа, інцидент трапився в магазині Клас на Клочківській.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо правила вибору курятини в магазині, щоб не потрапити в халепу.

  • Свіже куряче м'ясо пружне.
  • Зверніть увагу на жировий прошарок - в нормальному м'ясі жир має жовтуватий або білий колір і не прилипає до рук. Якщо ця субстанція має рожевим відтінком, то це говорить про додаткову хімічну обробку.
  • Свіже м'ясо виділяється сік прозорого кольору. Каламутний або молочнистий колір такого соку – ознака зіпсованого продукту.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що мамочка отримала гниль замість курячого філе, яке розвалилося в руках. Як повідомляється, мова йде про м'ясо, куплене в магазині «Ясен» на Дніпробуді міста Кам'янське Дніпропетровської області.

Як повідомляв портал "Знай.ua", клієнтка "Сільпо" закотила скандал, щоб не надягати маску: "Опудало жирне". Клієнтка "Сільпо" закотила скандал через маску

Також "Знай.ua" писав, середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму