Стало відомо про те, якою буде погода на початку цього тижня. Синопті Наталка Діденко дала прогноз на вівторок, 3 серпня.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Facebook, де вона регулярно радує шанувальників новими публікаціями про погоду, і практично завжди прогноз збувається.

Головна новина-ослаблення спеки по холодному фронту в більшості областей країни.

Температура повітря у вівторок, 3 серпня дозволить більш спокійно пересуватися вулицями міста, і не ховатися в тінь, або ж під Кондиціонер. В середньому температура повітря складе від 25 до 28 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

На заході буде від 22 до 27 градусів, коли як на півдні та сході спека все ще триматиметься - +29+33 градуса.

При цьому, завдяки атмосферному фронту, на Сході очікуються короткочасні дощі та грози. Дощ може піти також і в Карпатах.

Погода в Україні 3 серпня, фото: Facebook
Погода в Україні 3 серпня, фото: Facebook

На решті території України буде суха погода.

У Києві ж, 3 серпня температура повітря знизиться, і протягом дня буде в середньому 25-26 градусів. Дощі малоймовірні, тому, є час доробити справи на городі або ділянці.

Вже з середи ймовірність дощів сильно виросте, і при цьому все буде супроводжуватися з грозами.

Погода в Україні 3 серпня, фото: Facebook
Погода в Україні 3 серпня, фото: Facebook

Раніше синоптики передбачали спекотне, однак, досить дощове літо. Поки що так і відбувається.

Перша половина серпня повинна бути також спекотною за градусами, але, вже друга половина місяця принесе Осіннє похолодання.

Спека буде римуватися і сьогодні, 1 серпня, але синоптики також прогнозують дощі.

У Львові також обіцяють спекотну погоду, і температура повітря підніметься до 33 градусів тепла.

Так, Львівський водій вирішив боротися з літньою спекою в транспорті, возивши пасажирів з відкритими дверцятами автобуса.