Виявляється, що серед народу залишилося ще дуже і дуже багато доброзичливих людей. Так, українець Руслан Мартинчук пропонує не чекати змін за прикладом ОАЕ, де дітям по досягненню повноліття видають десятки тисяч доларів, а просто взяти всією великою українською сім'єю і відкладати щомісяця по 500 гривень.

Справа в тому, що Руслан пропонує узаконити таке "скидання" особистих коштів в окремий рахунок, аргументуючи це тим, що велику суму сім'я сама вирішуватиме куди витрачати.

Про це стало відомо завдяки новому зверненню українців на офіційному порталі Президента України president.gov.ua у розділі для петицій.

Петиція Руслана Мартинчука, скріншот: president.gov.ua
Петиція Руслана Мартинчука, скріншот: president.gov.ua

"Прохання заради майбутнього, ввести на законодавчому рівні поняття: "Сім'я", яке означає, що всі родичі у яких є бажання бути частиною сім'ї, щомісяця скидаються по 500 гривень і формують спільний бюджет і разом вирішують: як його інвестувати ставлячи цілі на 20 років вперед?", - пише Руслан Мартинчук.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Однак варто трохи засмутити Руслана, нагадаємо, що в Україні діють закони, згідно з якими у кожного громадянина може бути приватна власність і свої матеріальні заощадження.

Для офіційного розгляду петиції президентом вона повинна зібрати 25 тисяч підписів громадян.

Раніше повідомляли, українці вирішили "почистити" пташині ринки - страждають і люди, і тварини: "Припинити знущання!".

Як повідомляв Знай.uа, тарифи за газ зрівнялися із зарплатою, Володимира Зеленського просять врятувати українців.

Знай.uа писав, українці просять владу дозволити проїзд з собаками в метро: "Це важливо для людей".