Українці сильно переймаються за долі домашніх тварин, яких утримують у жахливих умовах на столичному ринку "Куренівка". Громадянка Софія Котова заявила, що їй самій довелося зіткнутися з цим жахіттям. За її словами, тут з тваринами поводяться жахливо, і до того ж, продають їх нелегально.

Про це стало відомо завдяки новому зверненню громадян на офіційному порталі Президента України president.gov.ua у розділі для петицій.

Собачий ринок, скріншот: YouTube
Собачий ринок, скріншот: YouTube

"Прошу зібрати якомога більше підписів усіх, кому небайдуже братів наших менших. Я за те, щоб закрити пташиний ринок, де з тваринами звертаються жахливо, продають їх нелегально (оскільки жодних довідок і документів на них не мають) і найголовніше - не несуть жодної відповідальності і не згодні вирішувати ситуації (навіть зі смертельним результатом), які складаються з їх некомпетентного поводження з тваринами і повна відсутність людяності!

Я багато чула про цей "славний" ринок на Куренівці, але довелося самій зіткнутися з цим жахіття. В результаті - просто на вітер витрачені гроші, поховали пухнастого, який став нам другом і ще на свою адресу почули багато цікавого, коли прийшли вирішити це питання. Тому не хочу залишати це просто так, а налаштована піднімати це питання будь-яким способом! З такими торговцями боротися, боротися і ще раз боротися!

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Сподіваюся, підписів буде достатньо, щоб нарешті припинити це знущання над тваринами, а також завантажити наші гроші та нервові клітини!", - пише Софія Котова.

Петиція Софії Котової, скріншот: president.gov.ua
Петиція Софії Котової, скріншот: president.gov.ua

Раніше повідомляли, українці просять владу дозволити проїзд з собаками в метро: "Це важливо для людей".

Як повідомляв Знай.uа, велика частина українців ризикує залишитися без пенсій: фахівці зробили похмурі прогнози.

Знай.uа писав, Володимира Зеленського просять заборонити продаж землі в Україні: належить народу.