У четверг, 26 серпня, погода в Україні очікується переважно прохолодною. У північних, центральних і південних регіонах - грози, дощ і град. Також, синоптики оголосили штормове попередження в семи областях країни: Черкаській, Полтавській, Вінницькій, Кіровоградській, Дніпропетровській, Вінницькій, Одеській та Миколаївській.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +19 до +22 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +7 до +14 градусів.

У центральних областях температура вдень від +20 до +28 градусів, вночі – від +12 до +16 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +18 до +24 градусів, а вночі – до +15.

У східних регіонах – вдень від +26 до +30, вночі – від +14 до +18. На півдні температура повітря - від +25 до +29 градусів вдень, нічна – до +19 градусів.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Погода на 26 серпня, фото Укргідрометцентр

"Україна 26-го серпня хвилюватиметься... Дощі, можливо з грозами, пройдуть в північних областях, в центральній частині, зачепить Одеську, Чернівецьку та Івано-Франківську область", - зазначила синоптик Наталка Діденко.

Народний прогноз погоди на 26 серпня в Україні

У цей день вшановується пам'ять святителя Тихона, Задонського чудотворця. Наші предки в цей день прибиралися в сараях і льохах, щоб до зимових сховищ не прищепилися осінні гнилі. Спостерігали в цей день за горобиною: якщо цвітіння горобини пізніше, можна очікувати довгої і теплої осені.

Нагадаємо, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Як повідомляв портал Знай.uа, крижані дощі, відлиги і люті морози: з'явився прогноз погоди на зиму 2021-2022

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження