У Києві на концерт відомого італійського оперного співака Андреа Бочеллі зібралися президент, політики, бізнесмени і зірки шоубізнесу. Але при цьому українці обурилися, що їх не пустили на концерт.

Фото: ТК "Україна зараз"
Фото: ТК "Україна зараз"

Для концерту італійського співака перекрили Маріїнський парк і зробили вхід за запрошеннями так що простим українцям на нього не потрапити, передає Тлеграм-канал "Україна зараз".

Фото: ТК "Україна зараз"
Фото: ТК "Україна зараз"

"Велике мистецтво не для простих смертних. Співачка Оля Полякова, наприклад, пройшла на концерт Бочеллі, не пред'явивши жодного документа. У підсумку маємо безкоштовний концерт, на який простим людям неможливо потрапити",-сказано в повідомленні Телеграм-каналу.

Українців обурило те, що їх не пустили на концерт, тому багато хто вигукував "Ганьба" недалеко від концерту іменитго співака.
Президент України Володимир Зеленський у себе в instagram зазначив, що це був благодійний концерт і всі гроші з нього підуть на центр сучасного мистецтва.

Фото: ТК "Україна зараз"
Фото: ТК "Україна зараз"

"Відвідали концерт італійського генія Андреа Бочеллі "Голос моєї душі". Вражені дивовижною силою його співу. Важливо, що місія заходу - благодійна. Зібрані кошти будуть спрямовані на створення Центру сучасного мистецтва - музею Івана Марчука", - зазначив президент.

Нагадаємо, що Зеленський, Пономарьов і Беленюк привітали українців з Днем Прапора: "тільки разом, тільки вгору!". Українці святкують День прапора

Раніше повідомлялося, що у Конгресу у Вашингтоні чоловік погрожує підірвати два квартали і вимагає Байдена. у фурі, припаркованій біля бібліотеки Конгресу у Вашингтоні, знаходиться людина, яка стверджує, що в машині є вибуховий пристрій.

Як повідомляв "Знай.иа" українці вимагають від Зеленського знизити комунальні тарифи в два рази: "Це грабіж".