У середу, 25 серпня, погода буде сонячною і сухою на більшій частині території країни. Але, українцям рано радіти, адже в західних регіонах стовпчики термометрів вночі опустяться до +7 градусів, тим самим віщуючи швидке осіннє похолодання. Грозові дощі охоплять північні, південні та місцями центральні області, але з терпимими коливаннями температури повітря – від +18 до +29 градусів.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +15 до +23 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +7 до +14 градусів.

У центральних областях температура вдень від +21 до +28 градусів, вночі – від +12 до +16 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +18 до +21 градусів, а вночі – до +16.

У східних регіонах – вдень від +26 до +29, вночі – від +11 до +16. На півдні температура повітря - від +25 до +29 градусів вдень, нічна – до +18 градусів.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Погода на 25 серпня, фото Укргідрометцентр

У Києві вночі та вдень грозові дощі, а температура повітря триматиметься в межах від +19 до +21, тому слід одягатися тепліше, не забуваючи про своє здоров'я.

Народний прогноз погоди на 25 серпня в Україні

25 серпня відзначається день пам'яті святих Фотія і Анікіти. За старих часів помітили, якщо в цей день дощово - бабине літо коротким буде, а якщо погода тепла і ясна - слід чекати хорошого врожаю білих грибів. З 25 серпня починаються перші ранні заморозки в повітрі. Починають опадати окремі листя у клена.

Нагадаємо, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні придумали, як підвищити народжуваність - за гроші: прогноз ООН лякає

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження