Українка згадала про минулі часи в Україні. Як в країні жили ще наші предки, і сильно це відрізняється від сучасних реалій.

Новий пост Тетяна Трощинська написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де детально розповіла про всі спогади, які їй розповідала сім'я.

Її сім'я переживала всі найстрашніші події минулого століття разом з Україною: починаючи від воєн, до Голодомору, перебудови, і так далі. Однак, бабусі і дідусеві все ж вдалося побачити незалежність, і навіть проголосувати за неї.

"Моя стрічка зараз сповнена прекрасних, драматичних, романтичних, героїчних родинних історій людей - до сліз. Ось що значить вміння підібрати правильну бульбашку😊. У мене немає окремої історії героїзму чи боротьби. Все буденне.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Але я вдячна своїй родині за це буденність. За збережену українську мову в Києві в культурно-темні 70-80-ті роки і це, серед іншого, дало мені майбутнє. За те, що ніколи не страждали за газованою водою по 2 коп і молодістю, встеленою килимами з оленями, і жоден ціннісний розрив не роздер в сім'ї наші душі" - пише жінка у себе в Facebook.

Тетяна Трощинська, фото: Facebook
Тетяна Трощинська, фото: Facebook

Також, вона подякувала за перше в житті голосування на референдумі за незалежність, так як в такому віці часто люди говорять думки і слідують поглядам своїх батьків.

Нагадаємо, на параді до Дня Незалежності проїдуть танки з малярським скотчем: "Вони хоч не з фанери?"

Як повідомляв Знай.ua три дні в об'їзд: Київ перекриють для репетицій до Дня Незалежності України

Знай.ua писав, Київ готують до Дня Незалежності: днями перекриють десятки вулиць, а по Дніпру будуть "ганяти" військові катери