Олена Зеленська розповіла про підсумки саміту перших леді "Співпраця заради майбутнього: як знайти відповіді на нові виклики?". Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Сьогодні 23 серпня відбувся спеціальний саміт. Олена Зеленська зазначила, що в ньому обговорювалося питання співпраці.

В ході дискусії разом з колегами ми говорили про досвід і цінності співпраці для подальшого розвитку людства.
, - повідомила вона.

Також на заході були два спеціальних гостя. Один з них відомий письменник і філософ, який написала такі бестселери як "Чорний лебідь", "ризикуючи власною шкурою. Прихована асиметрія повсякденного життя". Насим Талеб.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Другою спеціальною гостею була Хілларі Клінтон.

жінка, силою якої захоплюються мільйони, жінка-епоха, перша леді США, колишня державна секретарка Сполучених Штатів
, - повідомила Олена Зеленська.

Нагадаємо, що Ніагарський водоспад підсвітять кольорами прапора України з Днем Незалежності. Акція підготовлена спільними зусиллями канадців та українців.

Як повідомляв " Знай.ІА", українці вимагають від Зеленського знизити комунальні тарифи в два рази: "Це грабіж".

Крім цього, ми повідомляли, що біля Конгресу у Вашингтоні чоловік погрожує підірвати два квартали і вимагає Байдена. у вантажівці, припаркованій біля бібліотеки Конгресу у Вашингтоні, знаходиться людина, яка стверджує, що в машині є вибуховий пристрій.