На саміті на честь Кримської платформи помітили щоденника Шмигаля. Про це повідомляє портал Инсайдер.иа.

Сьогодні, 23 серпня, відбувся перший саміт Кримської платформи за участю близько 30 країн: США, Великобританії, Польщі, Туреччини, Франції, Німеччини, країн Балтії, Австралії, Нової Зеландії, Республіки Корея та ін.

Денис Шмигаль, кадр з відео
Денис Шмигаль, кадр з відео

На заході обговорюється питання повернення Криму Україні. На ньому присутні перші особи держави Україна, в тому числі Володимир Зеленський і Денис Шмигаль.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зокрема, на захід запросили голову Європейської Ради-Шарль Мішель. Справа в тому, що європейський політик дуже схожий зовні і має схожий стиль як український прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Зокрема, з'явилася фотографія, на якій видно як Володимир Зеленський стоїть між двома "Шмигалями". Жоден український політик ще не був так схожий на Європейського, як наш прем'єр.

Нагадаємо, що Ніагарський водоспад підсвітять кольорами прапора України з Днем Незалежності. Акція підготовлена спільними зусиллями канадців та українців.

Як повідомляв " Знай.ІА", українці вимагають від Зеленського знизити комунальні тарифи в два рази: "Це грабіж".

Крім цього, ми повідомляли, що біля Конгресу у Вашингтоні чоловік погрожує підірвати два квартали і вимагає Байдена. у вантажівці, припаркованій біля бібліотеки Конгресу у Вашингтоні, знаходиться людина, яка стверджує, що в машині є вибуховий пристрій.