Сьогодні, 22 серпня, відбулася зустріч Володимира Зеленського з канцлером ФРН Ангелою Меркель. Лідери двох держав в першу чергу ситуацію на Донбасі, а також говорили про різні теми.

Зокрема, Володимир Зеленський обговорив ситуацію в Афганістані, Північному потоці-2, реформах на території нашої країни.

Так, Меркель повідомила, що не займається питаннями поставок озброєння, передає портал офіційного представництва президента України. При цьому український президент подякував канцлеру за те, що Україна отримала півтора мільйона вакцин від COVID-19 від Німеччини.

Сама канцлер ФРН попередила, що наш уряд має бути готовий до зменшення транзиту "блакитного палива", адже споживання може знизитися.

Що стосується основної теми, то позиція Володимира Зеленського в досягненні постійного припинення вогню, а також обміну полоненими.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official
Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official

Ангела Меркель назвала Росію учасником конфлікту на Донбасі і зазначила, що Уряд України діє правильно, коли відмовляється вести переговори з представниками "ЛДНР".

Нагадаємо, що Ніагарський водоспад підсвітять кольорами прапора України з Днем Незалежності. Акція підготовлена спільними зусиллями канадців та українців.

Як повідомляв " Знай.ІА", українці вимагають від Зеленського знизити комунальні тарифи в два рази: "Це грабіж".

Крім цього, ми повідомляли, що біля Конгресу у Вашингтоні чоловік погрожує підірвати два квартали і вимагає Байдена. у вантажівці, припаркованій біля бібліотеки Конгресу у Вашингтоні, знаходиться людина, яка стверджує, що в машині є вибуховий пристрій.