Уряд оприлюднив нову постанову про субсидії. Це може призвести до скорочення соцвиплат.

З початком карантину соціальні норми, за якими мали нараховувати субсидії, збільшили по всій території України. Однак на даний момент така пільга буде доступна лише в тих регіонах червоної зони, передає портал Сьогодні.

Раніше, щоб отримати субсидію, потрібно було заробляти менше половини середньої зарплати по Києву або однієї п'ятої від середньої заробітної плати в обласних центрах, проте тепер ця норма скасована.

Крім цього, зміни торкнулися торгівлі нерухомості. Зокрема, пільгу мають право отримувати ті українці, які протягом півроку купили своє єдине житло і купило нову.

субсидії, скріншот з відео
субсидії, скріншот з відео

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крім цього, з цієї осені запрацює нова система для перевірки одержувачів субсидій і соцвиплат, щоб їх отримували тільки ті, хто цього потребує. У цій системі буде вся інформація про українців, які претендують на отримання допомоги.

Зазначається, що спочатку система діятиме для одержувачів шести видів соціальної допомоги. Всього ж в Україні - 120 видів соціальної допомоги.

Нагадаємо, Кабмін пригрозив боржникам за комуналку: штраф або позбавлення субсидії

Як повідомляв " Знай.ІА", українець взяв кредит у Приватбанку і залишився "голим": "Погрожували і ображали"

Знай.иа писав, Марина Лазебна розповіла про нарахування субсидій в опалювальному сезоні та підвищення пенсій: дали час до вересня.