"Холостячку" Злату Огнєвич підловили з чоловіком до початку шоу: такі закохані

Вже восени 2021 року відбудеться довгоочікувана прем'єра другого сезону "Холостячки" зі Златою Огнєвич. У минулому сезоні на шоу в першому випуску були представлені 16 чоловіків, а скільки красенів випробує удачу в цей раз, відомо лише організаторам. За інсайдерською інформацією, одним з явних фаворитів Злати стане популярний український психолог і блогер Роман Свечкоренко.

Злата Огневич, фото с Instagram
Злата Огнєвіч, фото з Instagram

З українських пенсіонерів здеруть податок на виплати: Кабмін назвав терміни і суми

Українцям розповіли про чергову реформу, що стосується пенсійних виплат. Адже в Кабінеті Міністрів вирішили, що з людей пенсійного віку буде стягуватися податок на другу пенсію. Зазначається, що таку систему накопичень пенсії можуть запровадити вже цього року.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Пенсіонери, кадр з відео
Пенсіонери, кадр з відео

Ксенія Мішина гірко заплакала після розриву з Олександром Еллертом: час не лікує

Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина поділилася коротким фрагментом серіалу, в якому зіграла головну роль. У кадрі можна побачити плачучу талановиту Ксенію, пейзажі України та Хорватії.

Ксенія Мішина, фото з Instagram
Ксенія Мішина, фото з Instagram

Семикласниця завагітніла від 17-річного хлопця: не знав, що не можна спати з неповнолітніми

У Дроздівці на Чернігівщині семикласниця Наталя чекає дитину від 17-річного хлопця. Зараз дівчина на 6 місяці вагітності і проживає разом з батьком майбутнього малюка. 14 квітня 2021 року в поліцію надійшло повідомлення від медиків про те, що до них потрапила на прийом неповнолітня вагітна дівчина.

Сергій і Наталя, кадр з відео
Сергій і Наталя, кадр з відео

Віктора Януковича та його сина Олександра викликали до суду: обиратимуть запобіжний захід

Колишнього президента України Віктора Федоровича Януковича та його сина Олександра Януковича Вищий антикорупційний суд (ВАКС) викликав для обрання запобіжного заходу. Відзначається, що Віктор Янукович і його син повинні з'явитися в суді 27 і 25 серпня відповідно. Про це повідомляється на сайті офісу генерального прокурора.

Віктор Янукович, кадр з відео
Віктор Янукович, кадр з відео