Волонтери розповіли про літню побиту жінку, яка живе на вулиці і потребує термінової допомоги.

На інформаційній сторінці міста Запоріжжя в соцмережі Instagram розмістили пост, в якому звернулися до місцевих чиновників і соцслужб за допомогою для знедоленої бабусі, яка нещодавно пережила важке побиття невідомими людьми, надалі якого вона тепер не може пересуватися самостійно. Жінка позбавлена можливості належним чином подбати про себе і змушена "ходити під себе", так як у неї зламані ноги.

"За допомогою деяких волонтерів і релігійних громад вона забезпечена памперсами, водою і їжею", - написали в публікації.

Соцслужби байдуже поставилися до даного випадку, а місцева поліція і зовсім відмовилася сприяти, рекомендуючи відвезти стареньку в лікарню. Зі слів самої жінки, поліцейські пропонували місцевим скинути її в болото, яке знаходиться поруч, тим самим позбутися головного болю.

Як відомо, в лікарню стареньку привезли і навіть забезпечили мінімальними медикаментами, але пізніше викинули назад під дерево, пояснюючи свою жорстокість тим, що грошей у жінки немає і лікувати безкоштовно ніхто не буде. Ці уколи Людмила змушена колоти собі сама.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Хотілося, щоб цю проблему побачили @zlata_nekrasova111 та @olexandr_starukh, мер та інші депутати і не просто побачили, а посприяли її вирішенню, адже це ваш профіль - соціальний захист людей. Врятуйте людину, людина вмирає у всіх на очах! Чи всім по*уй?"- написали в пості.

Нагадаємо, що 102-річну прикуту до ліжка стареньку хочуть позбавити пенсії: не може прийти в соцслужбу

Як повідомляв Знай.uа, "Бойова мати" накинулася на стареньку і скинула її з лавочки: сусіди просто дивилися

Також портал Знай.uа писав, що бєремена від 17-річного хлопця семикласниця приголомшила Україну: "Підійшов і запропонував..."