Засновник Всеукраїнської громадської організації "Об'єднання батьків-одинаків України" і частий гість шоу "Говорить Україна" Олександр Мазур на своїй особистій сторінці Facebook розмістив дуже зворушливий і повчальний пост.

У публікації Олександр розповів про те, як на узбіччі дороги він побачив старого дідуся, який в тридцятиградусну спеку продавав картоплю, яблука і груші. Дід Іван був одягнений в старі штани і піджак чорного кольору.

"Здавалося, що він скоро просто висохне на цьому сонці", - зазначив небайдужий перехожий.

Олександр вирішив підійти і поцікавитися, навіщо він в таку спеку виходить на трасу і відповідь вразив батька-одинака. Як виявилося, три відра з фруктами і овочами дідусь несе майже два кілометри через крайню необхідність. "Ліки сильно подорожчали, а без них я ніяк" - поділився дід Іван.

Варто зазначити, що він нікого не звинувачує і не проклинає, а просто намагається вижити в цьому суворому і несправедливому світі.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

"Хотілося б побажати нашим правителям, які всі ці роки вносили свій внесок в "благополуччя" таких людей, в їхню старість носити цих три відра кожен день...",- написав Олександр.

Раніше ми писали про те, що мошенники зазіхнули на останню копійку пенсіонерів: по домівках ходять "липові" співробітники електромереж

Нагадаємо, що двух пенсіонерів кинули все на світі і вони вирішили створити свою сім'ю самі: "Неймовірніше будь-якого кіно"

Як повідомляв Знай.uа, дорошечний малюк потрапив до Книги рекордів Гіннеса після народження: всього 245 грам

Також портал Знай.uа писав, що Vodafone звинуватили в спробі нажитися на старому - "200 гривень вам на пенсію!"