Ще недавно Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко заявляв, що всі громадяни, які вакцинувалися з минулої середи, отримають безкоштовні квитки на концерт до Дня Незалежності України.

Тоді не вакцинованих громадян голова МОЗ просив переглянути ставлення до вакцинації. А через кілька днів після цього, найімовірніше, подібна "акція" закінчилася. На зміну квиткам українцям запропонували 7 днів безкоштовного користування сервісом Megogo, якщо вони зроблять щеплення в одному з громадських центрів.

Скрін, відео YouTube вакцинація
Скрін, відео YouTube вакцинація

А тепер Міністерство охорони здоров'я України рекомендує закладам громадського харчування та іншим компаніям відзначати себе стікерами, якщо весь персонал був успішно вакцинований. Їх завантажили на Google Drive, і тепер всі ресторани, кафе та інші підприємства можуть їх завантажити абсолютно безкоштовно.

"Ми вакциновані від COVID-19", "Давай і ти!", "У нас безпечно!", - написано на наклейках.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Центр вакцинації, фото: скріншот з відео
Центр вакцинації, фото: скріншот з відео

"А відвідувачі не можуть бути з короною?) а товар який приїжджає і його не обробляють належним чином?)", "І що це дасть? всі моментально передумають і побіжать вакцинуватися?", "Ну хз, я хворів - мені не сподобалося, але вакцинуватися поки не збираюся", - пишуть користувачі в коментарях.

Стікер про вакцинований персонал, фото: Google Drive
Стікер про вакцинований персонал, фото: Google Drive

Нагадаємо, розбили посуд в кафе? Юрист розповів, що робити в такому випадку

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні посилять контроль за дотриманням карантину: що зміниться вже найближчими днями

Знай.ua писав, юрист розповів, що буде після придбання підробленого сертифіката про вакцинацію: "Легко не пройде"