Після Криму сильна злива дісталася й до Сімферополя. Через негоду затопило десятки будинків та ускладнений рух транспорту.
Як повідомляє російське видання "КП", у Сімферополі упродовж 2 годин випало 57 мм опадів - це 130% місячної норми.

В пообідню пору у четвер, 19 серпня, сильна злива з градом пронеслася центральною частиною анексованого Криму. Вода затопила центр міста, район Кубанського ринку, а найбільше - район залізничного вокзалу.

Погода, скріншот із відео
Погода, скріншот із відео

Варто зазначити, що у деяких місцях разом із дощем випав град, але значних ушкоджень не завдав. В аеропорту Сімферополя через негоду затримали приліт дев'яти літаків.

Як повідомляють синоптики, в п’ятницю, 20 серпня, на окупованому півострові очікуються сильні дощі та грози у зв'язку з проходженням холодного фронту.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що погода на 19 серпня обрушить потоки дощу на українців: всім в укриття. Синоптики прогнозують опади у декілька областях країни

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Кліматологи попередили, що підвищення температури повітря в такому темпі призведе до плачевних наслідків

Також портал Знай.uа писав, наскільки спека в Україні підніметься через 30 років: прогнози експертів. Вчені провели експеримент, де змоделювали ймовірну частоту виникнення екстремально високих температур при різних рівнях викидів парникових газів.