У четверг, 19 серпня, погода принесе прохолоду, але цілком комфортну температуру повітря від +21 до +32 по всій країні. У східних, південних і частково північних областях місцями пройдуть сильні дощі з грозами.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +21 до +24 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +10 до +14 градусів.

У центральних областях температура вдень від +23 до +25 градусів, вночі – від +13 до +15 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +22 до +24 градусів, а вночі – до +15.

У східних регіонах – вдень від +28 до +32, вночі – від +17 до +20. На півдні температура повітря - від +23 до +28 градусів вдень, нічна – від +14 до +20 градусів.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Погода на 19 серпня, фото Укргідрометцентр

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook повідомила, що 19 серпня на більшій частині території країни триматиметься комфортна температура.

У Києві - вночі місцями короткочасний дощ, Вдень без опадів. Температура вночі +13 +15, вдень +21 +23 градусів.

Народний прогноз погоди на 19 серпня в Україні

У цей день відзначається свято Преображення Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа. За старих часів помітили, що зі Спаса "погода перетворюється". Погода цього дня вказувала на майбутню осінь: "Який день у Другий Спас, такий і Покров (14.10)". Якщо день був сухим, то і осінь суха буде, мокрий - мокра осінь, а якщо ясний, то слід готується до суворої зими.

Нагадаємо, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, наскільки спека в Україні підніметься через 30 років: прогнози експертів.