У Alyona Alyona виросли роги після дріфту на Софійській площі: "Рано чи пізно..."

Alyona Alyona активно веде свою сторінку. Цього разу артистка розмістила пост на дуже глибоку і серйозну тему. Олена заговорила про смерть і про те, як вона її боялася. Також, вона згадала про клуб 27. Як вона повідомила, популярність до неї прийшла у віці 27 років.

Alyona Alyona, фото з Instagram
Alyona Alyona, фото з Instagram

Оля Полякова "засмоктала" красеня на камеру: є привід

Українська співачка і актриса, знаменита Суперблондинка Оля Полякова ніжно привітала свого друга Сергія Пермана з днем народження. Оля Полякова виклала нове відео, на якому співає" з днем Народження Тебе " Сергію Перману - відомому українському продюсеру і діячу культури. Крім того, Оля Полякова і Сергій Перман обмінюються поцілунками і тепло обіймають один одного.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic

На машину Ігоря Кондратюка звалилося величезне дерево: "У Кирилівці було б безпечніше"

На автомобіль відомого українського телеведучого і продюсера Ігоря Кондратюка впало дерево під час шторму. Шоумен відправився в довгоочікувану сімейну подорож в США. Раніше він радував шанувальників яскравими фотографіями з Лас-Вегаса, штат Невада, а тепер вирішив переміститися в Каньйон Антилопи на півночі штату Арізона.

Ігор Кондратюк, фото з Facebook
Ігор Кондратюк, фото з Facebook

Українці отримають компенсацію за перебої електроенергії: в якому розмірі і які умови

Українська комісія, що відповідає за регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) прийняла постанову, яка вводить більш жорсткі штрафні санкції за порушення якості обленерго постачання електроенергією споживачам.

Платіжки, фото з pxhere
Платіжки, фото з pxhere

Пітон-екстремал заліз на 8 поверх, щоб налякати людей: зате весело

Часто люди навіть не здогадуються, хто може жити в їхній квартирі. Наприклад, жінка яка живе на 8-поверсі Полтавської багатоповерхівки, в туалеті знайшла пітона. Як виявилося, в будинку оселився Аргентинський Райдужний удав. Жінка плазуна в квартирі не залишила, а викликала рятувальників, які відвезли його в тераріум.

Аргентинський райдужний удав, кадр з відео
Аргентинський райдужний удав, кадр з відео