Володимир Зеленський зібрався йти на другий президентський термін: "Хочу деякі речі закінчити"

Голова держави пояснює своє бажання тим, що досі реалізував ще не всі свої проекти на посаді голови України. Саме тому Володимир Зеленський не виключає свого походу на другий президентський термін.

"Я не просто розглядаю таку можливість, чесно кажучи, я хочу закінчити деякі речі. І якщо я відчую, що я не можу, навіть просто мені нецікаво — це не моя амбіція", - заявив він.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Катя Осадча народила Юрію Горбунову сина: відомі вага і зріст малюка

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

19 серпня, знаменитість разом з чоловіком Юрієм Горбуновим повідомили радісну новину - вони стали батьками вдруге.

На світ з'явився їхній маленький син о 5: 05 ранку. Пара поки не розголошує, як вони назвали хлопчика, проте Горбунов вже зазначив, що був присутній на пологах коханої, назвав вагу і зріст новонародженого - 3250 грам і 52 сантиметри.

Катя Осадча та Юрій Горбунов, instagram.com/kosadcha/
Катя Осадча та Юрій Горбунов, instagram.com/kosadcha/

В Україні посилять контроль за дотриманням карантину: що зміниться вже найближчими днями

"Зараз ситуація з коронавірусною хворобою в Україні контрольована, але ми бачимо тенденцію до зростання і повинні розуміти, що не час розслаблятися. Перемогти епідемію можна, лише докладаючи зусиль. Кожен може носити маски, дистанціюватися від інших і отримати щеплення. Головне - пам'ятати, що ці кроки наближають нас до нормального доепідемічного життя", — зазначив Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

Насамперед українці повинні дотримуватися вже відомих протиепідемічних заходів, які допоможуть тримати ситуацію під контролем.

Карантин в Україні, фото: Unian
Карантин в Україні, фото: Unian

"Банк лопнув!": в Україні змінили правила відшкодування вкладів, як отримати гроші

Відтепер Фонд як і раніше гарантуватиме вклади фізичних осіб разом з нарахованими відсотками, однак кошти за ощадними та депозитними сертифікатами відшкодовувати не буде.

Зміни торкнулися також правил розрахунку суми відшкодування коштів вкладників:

  • У Фонді відшкодують кошти в розмірі вкладу, в тому числі і відсотки, станом на кінець дня, що передував дню початку процедури виведення Фондом банку з ринку;
  • перераховувати валютні вклади в національну валюту будуть за офіційним курсом НБУ, встановленим на кінець дня, що передував дню початку процедури виведення банку з ринку.

Скрін, відео YouTube ПриватБанк
Скрін, відео YouTube ПриватБанк

Квіти, траур і натовпи людей: у Кривому Розі попрощалися із загиблим мером

Попрощатися з Костянтином Павловим, крім його рідних і близьких, прийшло дуже багато городян. На місце прощання постійно приходять нові люди, до залу з труною мера вишикувалася довга черга. Попрощалися з мером Кривого Рогу також нардеп від "Слуги народу" Юрій Корявченков і мер Дніпра Борис Філатов.

За попередніми підрахунками, охочих попрощатися з градоначальником – близько 20 тисяч. Заради церемонії прощання довелося перекрити найближчу вулицю, а будівлю театру охороняють патрулі поліції.