Президент України Володимир Зеленський заявив, що у Криму налагодиться життя тільки тоді, коли він знову повернеться під контроль нашої держави.
Про це Володимир Зеленський заявив на своїй сторінці у соцмережі Instagram.
Так, Володимир Зеленський зазначив, що життя у Криму може налагодиться лише за умови повернення його під український контроль. Тоді на півострів зможуть знову пустити воду для повноцінного користування, а не давати її погодинно. Це також стосується і інших важливих сфер життя.

Фото зі сторінки Володимира Зеленського
Фото зі сторінки Володимира Зеленського

"З Україною у Крим повернеться повноцінне життя 🇺🇦", - зазначив Володимир Зеленський.

Українці одразу ж прийнялися коментувати таку тезу Володимира Зеленського. Деякі відмітили, що чекають з нетерпінням цього моменту, а інші зазначили, що спочатку треба повернути повноцінне життя в Україну.

"А коли в саму Україну повернеться повноцінне життя?", "Так нам і так добре живеться", "Чекаємо ❤️", "Крим був, є і буде Україною", "Як шкода що багато років тому політики зробили все щоб він не повернувся, ніколи 🤦🏼♀️ "," Та годі вже! ніколи Крим не повернеться ", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Володимир Зеленський зустрівся з олімпійцями після "боротьби" в Токіо: "Кожен переможець". Володимир Зеленський нагородив спортсменів після Олімпійських Iгор у Токіо

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Зеленська пообіцяла ідеальне шкільне меню: смачніше бабусиної кухні

Знай.ua писав, Олена Зеленська розглянула біль чужих історій з посмішкою на обличчі: повинен знати кожен українець