Президент України Володимир Зеленський дуже часто користується Інтернетом, зокрема, соціальними мережами, щоб ділитися з громадянами деякими своїми заслугами або важливими державними новинами.

За його діяннями в соціальній мережі Instagram стежать більше дев'яти мільйонів чоловік. І зараз він виклав нову публікацію, пов'язану зі спортсменами, які "боролися" за медалі на Олімпійських Іграх в Токіо.

Пост Володимира Зеленського, instagram.com/zelenskiy_official
Пост Володимира Зеленського, instagram.com/zelenskiy_official

"Пишаємося досягненнями нашої збірної на Олімпіаді в Токіо. Сильні, наполегливі, незламні. Кожен з вас - переможець🇺 🇦", - написав Володимир Зеленський у публікації.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Глава держави поділився чотирма фотографіями з минулої зустрічі. На першому знімку чоловік з посмішкою на обличчі постав посеред шикарних дівчат, частина з яких тримають в руках зароблені медалі.

Володимир Зеленський, скріншот: Telegram
Володимир Зеленський, скріншот: Telegram

Потім видно, як Володимир Зеленський вручає їм нагороди. На третьому знімку відобразили рукостискання президента і олімпійського спортсмена.

"@alekkiev на скільки мені відомо, делегацію формує Бубка і всі його посіпаки", "Вони перемогли не завдяки, а всупереч вашій владі", "Гордість за кожного❤️🔥", "Наші олімпійці це ганьба. Поводяться як якісь малороси", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Володимир Зеленський закликав жорстко відреагувати на расизм на адресу Жана Беленюка: "Син України"

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Зеленська пообіцяла ідеальне шкільне меню: смачніше бабусиної кухні

Знай.ua писав, Олена Зеленська розглянула біль чужих історій з посмішкою на обличчі: повинен знати кожен українець