З сусідньої Російської Федерації, де щодня відбуваються дивні події, прийшли доволі цікаві новини. Багато читачів погодяться, що хоч раз в житті замислювалися про те, що було б прекрасно - знайти на вулиці в один прекрасний момент валізку з мільйонами. Так ось, в місті на далекому Сході РФ, в Біробіджані у місцевих така можливість була.

З місцевим бізнесменом трапився казус - чоловік так поспішав у відрядження, що забув просто у дворі будинку валізу, набиту грошима. За попередніми даними, мова йде про суму в 15 мільйонів рублів (5.4 млн грн). Чемоданчик майже відразу потрапив до рук копів.

Про цю історію повідомляють місцеві ЗМІ.

Валіза з мільйонами, скріншот: YouTube
Валіза з мільйонами, скріншот: YouTube

"Вранці вийшов на роботу і помітив - на стоянці біля сусіднього будинку стоїть валіза. Пластикова, хороша. Подумав, що хтось вантажиться, на дачу збирається або на море. Через пару годин заїхав по роботі і знову бачу цю ж валізу", - розповідає поліцейський, безпосередній учасник події.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Правоохоронці вирішили оглянути валізу. Всередині знаходилися особисті речі і гроші у великій кількості. На місці події також працювала оперативно-слідча група, яка встановила точну суму грошових коштів.

Валіза з мільйонами, скріншот: YouTube
Валіза з мільйонами, скріншот: YouTube

Вдалося встановити, хто власник валізи. Господар майна негайно порозумівся з поліцейським, мовляв, поспішав у відрядження, вийшов з під'їзду, поставив валізу поруч з машиною, відволікся на телефонний дзвінок, сів в автомобіль і поїхав. А коли виявив, що забув валізу, подзвонив дружині. Вона виглянула у вікно і побачила, що валізу вже оглядають поліцейські.

Сімейну пару запросили до відділу поліції, де і повернули валізу з грошима. Підприємець і його дружина подякували поліцейських і пообіцяли уважно стежити за своїм майном.

Раніше повідомляли, принесла в банку 60 тисяч доларів: ПриватБанк не дозволив пенсіонерці відправити гроші в Росію.

Як повідомляв Знай.uа, у Львові знову зупинили "синього" порушника зі штрафами на 700 тисяч: позбавили водійських прав на 40 років.

Знай.uа писав, студенти київського вишу показали, в яких умовах змушені жити за свої ж гроші: "Таргани - це ще не проблема".