Пресслужба ООС донині продовжує викладати на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook ранкові та вечірні зведення щодо ситуації на Донбасі, опис конкретних порушень з боку путінських окупантів та історії наших хоробрих воїнів, які захищають нас і території на Донбасі.
18 серпня 2021 року в одній з публікацій торкнулися особи Дмитра, який брав участь у боях за Дебальцеве і Донецький аеропорт, обороняючись від агресора з 2014 року.

Воїн ЗСУ, скріншот: Youtube
Воїн ЗСУ, скріншот: Youtube

Зараз чоловік виступає гірським штурмовиком. Він разом з бригадою все ще обороняє позиції в Донецькій області.

"Мати досвід служби в різних бригадах, на різних посадах-це корисно. У майбутньому планую далі вчитися і стати офіцером. Хочу внести свій внесок у розвиток сучасної української армії. Розумію, що починати щось міняти треба з себе",-заявляє Дмитро.

Донбас, facebook.com/pressjfo.news
Донбас, facebook.com/pressjfo.news

Відомо, що воїн ЗСУ родом з Івано-Франківщини, проте протягом довгого часу проживає на півдні України разом з родиною — дружина і троє синів.

"Найкращий метод виховання-власний приклад. Саме тому я тут, на передовій. Щоб мої сини знали, як треба діяти, щоб захистити свою землю від загарбника", - розповідає мужній Дмитро.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, молодий боєць ЗСУ став універсальним солдатом на Донбасі: "Стоїмо міцно, захищаємо своє"

Як повідомляв "Знай.ua", воїни ЗСУ тримають вухо гостро, поки окупанти затихли і не літають над головами на Донбасі: захищають Україну ціною свого життя

Знай.ua писав, двоє воїнів ЗСУ отримали осколкові поранення на Донбасі: прикрили собою рідну землю від обстрілів ворожої артилерії