З'явилася інформація, що народний депутат від "Слуги народу" Оксана Гринчук задекларувала досить дорогий автомобіль, вартість якого становить понад 1 мільйон гривень, за 212 тисяч гривень.

При цьому дане придбання було внесено в декларацію в списку як "Сільгосптехніка", 2 серпня 2021 року. На сайті НАЗК видно карту з інформацією про суттєві зміни в майновому стані Оксани Гринчук, включаючи преміальний кросовер INFINITI QX50. Там також зазначено, хто є початковим продавцем цього автомобіля - якась Колчанова Ірина Олександрівна.

Відомо, що адреса фактичного проживання цієї жінки збігається із зареєстрованою адресою проживання.

Дані в декларації, скріншот: public.nazk.gov.ua
Дані в декларації, скріншот: public.nazk.gov.ua

Купівля сталася кілька тижнів тому, 25 липня 2021 року, але ось у офіційного дилера вартість становить 1 199 990 гривень — це 45 тисяч доларів. Тоді як на Б/У ринку вартість Infiniti QX50 знижена десь в два рази, враховуючи пробіг транспортного засобу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Автомобіль, скріншот: auto.ria
Автомобіль, скріншот: auto.ria

Ціна підтриманого кросовера становить десь 20 тисяч доларів, що в два рази більше, ніж задекларувала Оксана Гринчук. Нардепа обрали в Раду за списком "Слуги народу" під номером 67.

Infiniti, скріншот: офіційний дилер
Infiniti, скріншот: офіційний дилер

Нагадаємо, 14 помічників на одного депутата: Рада вразила "роздутим" штатом, який годується за рахунок українців

Як повідомляв "Знай.ua", Анатолій Матіос показав, як Давид Арахамія відривається в Скадовську: "Діджей устриця"

Знай.ua писав, "Слуги народу" розуміють: їх новий результат буде далекий від колишнього, - Спиридонов