Ані Лорак, instagram.com/anilorak
Ані Лорак, instagram.com/anilorak

Аліна Гросу епічно осоромилася на очах у коханого: "Мрії збухаються"

Аліна зізналася, що настільки сильно втомилася за час зйомок і інтерв'ю, що на прохання що-небудь побажати, вона обмовилася і потрапила в безглузду, але дуже забавну ситуацію.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/

Леся Нікітюк різко звернулася до слави Камінської

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дівчина опублікувала фотографію в різнобарвному купальнику, на якому можна побачити колір плямистого леопарда і поясок золотистого кольору. Жінка стоїть на фоні дерева і ззаду її майорить парео. Публікацію прокоментувала і Леся Нікітюк.

Володимир Голубничий, фото з rsport
Володимир Голубничий, фото з rsport

Помер легендарний український легкоатлет Володимир Голубничий

Обірвалося життя 85-річного дворазового олімпійського чемпіона зі спортивної ходьби та Радянського легкоатлета Володимира Голубничого. Володимир брав участь у п'яти Олімпійських іграх, на чотирьох з яких вигравав медалі: в Римі-1960 і Мехіко 1968 золото, в Мюнхені-1972 - срібло, а в Токіо-1964 - бронзу. Перший світовий рекорд зі спортивної ходьби на 20 км Голубничий встановив у 19 років.

Міська вулиця, скріншот: YouTube
Міська вулиця, скріншот: YouTube

Україна на порозі енергетичної кризи: електрики може не вистачити взимку

В Україні очікується енергетична криза під час опалювального сезону. Ситуацію кризи прогнозують як експерти з питань енергетики, а також і державні компанії. Причина в тому, що на складах українських ТЕС не вистачає вугілля.

Поліція. Фото: Слово і Діло.
Поліція. Фото: Слово і Діло.
Поліція. Фото: Слово і Діло.

Поліцейський не ходив на роботу три роки і отримував зарплату: 400 тисяч з наших кишень
Українського поліцейського звинуватили в тому, що він протягом трьох років отримував зарплату, не працюючи. В результаті даної діяльності, держава отримала збиток близько чотирьохсот тисяч гривень.