В Інтернеті з'явилася цікава історія 71-річної Альмеди, яка зустріла свого майбутнього обранця, коли прощалася зі старшим сином.

Жінка зазначила, що навіть уявити собі не могла, що познайомиться зі своєю любов'ю в церкві, коли була пригнічена горем, бо сильно любила сина Роберта. Тоді Гері підійшов до неї і намагався підтримати пенсіонерку добрими словами.

Альмеда і Гері, скріншот: Youtube
Альмеда і Гері, скріншот: Youtube

71-річна мама, яка поховала сина моментально звернула увагу на юнака з добрими очима. Згодом їм вдалося розговоритися, а потім ввечері зустрітися в найближчому кафе. До цього Альмеда перебувала в шлюбі за першим чоловіком протягом цілих 43 років.

"Після його відходу я залишилася зовсім одна", - розповідає пенсіонерка.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

До цього моменту, як виявилося, молодий чоловік вже зустрічався з 77-річною жінкою. Але вона досить часто влаштовувала йому скандали, і не підтримувала Гері в його починаннях. Тому 71-річна Альмеда не перша вікова обраниця хлопця.

Альмеда і Гері, скріншот: Youtube
Альмеда і Гері, скріншот: Youtube

Він зробив пропозицію коханій-ровесниці його бабусі. А зараз вони проживають в будинку Альмеди з онукою жінки.

"Багато відвернулися від мене, вважаючи, що я не повинна була зв'язуватися з 17-річним хлопцем. Але нам добре разом. Ми щасливі", - зазначила вона.

Альмеда і Гері, скріншот: Youtube
Альмеда і Гері, скріншот: Youtube

Нагадаємо, розповісти, поки не пізно: 97-річна в'язниця Аушвіца стала зіркою TikTok

Як повідомляв "Знай.ua", 102-річну прикуту до ліжка стареньку хочуть позбавити пенсії: не може прийти в соцслужбу

Знай.ua писав, пенсіонерка під Миколаєвом ледь не спалила село до угольків: місцеві впоралися, але бабуся в "швидкій"