Українка поскаржилася на те, що "ПриватБанк" відмовився її обслуговувати. Про це вона написала на сайті «Мінфін».

Йдеться про відділення банку, розташованому в Дніпрі на вулиці Панікахи.

"Давно є клієнтом банку. По закінченню терміну дії карти звернулася у відділення банку для заміни пластика, в чому мені було відмовлено. При спілкуванні з оператором підтримки банку було сказано, що банк відмовляється зі мною співпрацювати і обслуговувати мене надалі, але при цьому не вказавши причини такої відмови. Ніяких повідомлень про відмову не приходило», - скаржиться стурбована жінка.

ПриватБанк, фото: Знай.uа
ПриватБанк, фото: Знай.uа

Вона додає, що отримує соціальні виплати на вказаний рахунок, але оформити картку не може.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

"На карту отримую соц. виплати, але при цьому саму карту оформити тепер не можу. Ніяких кредитів немає, раніше отримувала зарплату на цю ж карту, проблем не було», - додає обурена клієнтка.

У банку вже відреагували на її скаргу і пообіцяли розібратися.

"Вже займаємося вашим питанням. За результатами додатково зателефонуємо вам", - стверджують у банку.

«Не турбуйтеся, є ще 43 банки", - пишуть їй в коментарях українці.

Нагадавши, у МОЗ назвали умови, за яких школярів відправлять на дистанційне навчання. Віктор Ляшко назвав умову, за якої дітей не розпустять по домівках.

Як повідомляв портал " Знай.ua", середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму.

Також " Знай.ua " писав, горить найбільше на планеті звалище шин: загрожує катастрофою для всього світу. Загорілося величезне звалище автомобільних шин.