Суперечка через мову виникла у громадському транспорті між українцем і поляком. Останньому начебто не сподобалася українська мова, якою розмовляли між собою хлопець та дівчина.

Відповідне відео з'явилася на одному з телеграм-каналів. Зазначається, що черговий мовний канал виник через обурення поляка, яке він висловив молодим людям, що сиділи поряд з ним у вагоні метро.

"Черговий мовний скандал. Цього разу поляку не сподобалась мова на якій розмовляли українці.", - йдеться у повідомленні.

Суперечка між українцем і поляком, кадр з відео
Суперечка між українцем і поляком, кадр з відео

Суперечка між українцем і поляком, кадр з відео
Суперечка між українцем і поляком, кадр з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На опублікованому відео видно, що двоє чоловіків активно сперечаються і навіть кличуть один одного вийти на вулицю, щоб "вияснити стосунки". Щоправда, зваживши на наполегливість українця поляк, який до цього часу дозволяв собі висловлюватися нецензурно, вагається.

Водночас дівчина намагається владнати конфлікт, заспокоївши свого супутника. Вона також звертається до поляка з питанням, чому він першим почав до них говорити. Адже вони не мали наміру розпалювати конфлікт і жодним чином не провокували чоловіка, поки він сам не обізвався до них. Саме таке враження складається на основі їхньої суперечки.

Суперечка між українцем і поляком, Телеграм
Суперечка між українцем і поляком, Телеграм

Нагадаємо, колишній мер крав капусту і цибулю з чужого городу: впіймали на грядці. Чоловіка впіймали просто на городі

Як повідомляв портал "Знай.ua", клієнтка "Сільпо" закотила скандал, щоб не вдягати маску: "Опудало жирне". Клієнтка "Сільпо" закотила скандал через маску

Також "Знай.ua" писав, середня зарплата українців перевищила 500 доларів: у яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму