Учасниця українського шоу "Панянка-селянка" Тетяна Осадча була знайдена мертвою у власній квартирі в Києві. За попередньою інформацією, жорстоке вбивство скоїв її чоловік, який був на 17 років старший за жертву.

34-річна Тетяна була місцевою знаменитістю на Оболоні, в Києві. У жінки вдома був власний манікюрний салон. Також, її всі знають з участі в популярному телепроекті "Панянка-селянка".

Тіло знайшли в тій самій квартирі кілька днів тому, де знімали шоу. До відділку столичної поліції надійшло повідомлення від жителя Оболонського району. Він повідомив, що до нього на вулиці підійшов чоловік і попросив викликати швидку допомогу для дружини. За вказаною адресою прибула бригада швидкої допомоги, але вони змогли лише констатувати смерть жінки. На її тілі були сліди від ударів і численні різані рани, горло у жінки було перерізано.

Тетяна Осадча, фото

Як з'ясували в поліції, напередодні між чоловіком і дружиною стався конфлікт і бійка, в ході якої чоловік кілька разів вдарив Тетяну ножем. Від отриманих ран жінка померла. А 51-річного чоловіка затримали на місці злочину. Поліції Микола сказав, що взявся за ніж, так як Тетяна пішла на нього зі шваброю.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Відкрито кримінальне провадження за фактом вбивства. Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Триває слідство і чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі", - повідомили в "ТСН"

Тетяна Осадча, фото

Тетяна познайомилася з чоловіком в Інтернеті. Різниця у віці в 17 років її не збентежила. Незважаючи на вмовляння друзів, які не дуже добре відгукувалися про чоловіка, Тетяна прийняла рішення офіційно розписатися з Миколою, і весілля відбулося на початку літа. Дівчина розповідала подругам, що чоловік був агресивною людиною і кидався в неї ножами.

Нагадаємо, украінка найняла кілера для ліквідації свого чоловіка: хотіла погасити кредит

Як повідомляв Знай.uа, в Дніпрі підполковника СБУ знайшли повішеним, тіло залишилося в лісосмузі: Мосійчук надав документ

Також портал Знай.uа писав, що в Харкові підлітку, підозрюваному у вбивстві 6-річної дівчинки, не загрожує в'язниця через вік