У мережі з'явилося відео, як співробітники Національної поліції з Києва намагаються забити хлопця, який просто почав знімати їх на камеру.

Чоловік йшов разом з мамою і братом, і знімав представників правоохоронних органів, коли вони з'явилися на Виноградарі, Подільському районі Києва.

Постраждала мама українця, фото очевидців
Постраждала мама українця, фото очевидців

Її згодом жбурнули на землю, а українця скрутили. У нього голова в крові.

На опублікованому відео чутно, що мирний громадянин повідомляє, що не чинить опір, тоді як поліцейський бере його за ногу і тягне.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Постраждала мама українця, фото очевидців
Постраждала мама українця, фото очевидців

Зовсім недавно, 2 серпня 2021 року, в Харкові стався неприємний інцидент, пов'язаний з охоронцями дитячого садка Шевченка. Десь о 17: 30 за місцевим часом діти гралися на майданчику, коли до них підійшли правоохоронці і пішли на відчайдушний крок. Вони просто каталися на гойдалках, а чоловіки відвели дітей до себе і змусили присідати 100 разів замість того, щоб попросити їх не шуміти.

"На моє звернення за роз'ясненнями, на прохання показати посвідчення і розмовляти державною мовою відповіли відмовою. Викликала поліцію, чекаю вже майже півгодини " - розповіла українка в iнтернеті.

Нагадаємо, "Дія" допомогла кіберполіції розкрити мерзенну схему на 300 тисяч: набрали кредитів, як пиріжків

Як повідомляв "Знай.ua", в Харкові охоронці "покарали" дітей, які грають на майданчику: змусили присідати 100 разів

Знай.ua писав, у Києві жінка влаштувала "Велике прання" просто на вулиці: зливала просто під ноги пішоходам