Потужна злива накрила Крим і спричинила масштабні повені на півострові. Бурхливий потік затопив автошляхи та підтопив житлові будинки.

Відповідні відео та фотографії з'явилися у мережі. Очевидці зняли на камеру бурхливі потоки води на дорозі. Зокрема, з'явилося відео, зроблене на трасі, яка веде від Кримського мосту до Севастополя.

Зазначається, що там рівень води після тривалих дощів досягав 50 сантиметрів. Люди, які пересувалися в автівках, показали, на скільки затопило дороги. Підтопленими виявилися й багато житлових будинків біля Сімферополя.

Повінь у Криму, кадр з відео
Повінь у Криму, кадр з відео

Повінь у Криму, кадр з відео
Повінь у Криму, кадр з відео

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У соцмережах люди відреагували на подію, написавши, зокрема, що причина повені у прориві дамби. Однак окупаційна "влада" півострова це спростовує.

"Україна послала дощ Криму, щоб не забували що вони українська земля", "Повернули б Україні Крим і не було б ніякого потопу 😂", "Друзі, а ми трохи тонемо 😂😢", - реагують коментатори у Телеграмі.

Повінь у Криму, кадр з відео
Повінь у Криму, кадр з відео

Коментарі, Телеграм
Коментарі, Телеграм

Нагадаємо, колишній мер крав капусту і цибулю з чужого городу: впіймали на грядці. Чоловіка впіймали просто на городі

Як повідомляв портал "Знай.ua", клієнтка "Сільпо" закотила скандал, щоб не вдягати маску: "Опудало жирне". Клієнтка "Сільпо" закотила скандал через маску

Також "Знай.ua" писав, середня зарплата українців перевищила 500 доларів: у яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму