З міста Дніпро прийшли дуже тривожні новини, які просто протипоказано читати під час прийому їжі. Те, що ви побачите, може надовго відбити апетит. Справа в тому, що в одному з супермаркетів мережі "АТБ" покупець просто хотів придбати пряники. Однак побачивши те, що знаходилося всередині упаковки, він був шокований.

Про це стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Пряники з цвіллю, скріншот: Telegram
Пряники з цвіллю, скріншот: Telegram

"Пряники з цвіллю від ТМ #Своя_лінія з #АТБ на Запорізькому шосе, 45. Термін придатності не пройшов, а пряники в цвілі.", - повідомлять автори публікації.

Пряники з цвіллю, скріншот: Telegram
Пряники з цвіллю, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Пряники з цвіллю, скріншот: Telegram
Пряники з цвіллю, скріншот: Telegram

Також автори публікації додали кілька фотографій безпосередньо від незадоволеного покупця. На відображених кадрах дійсно можна побачити, що продукція зіпсувалася і поверх "десерту" вже у всю утворюються плями з цвілі.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно в Києві покупець поскаржився на нерозбірливий почерк співробітників магазину, через який він неправильно прочитав сорт динь. Швидше за все, він неправильно прочитав сорт дині "Амал" через те, що буква "м" в слові виглядає схожою на "н".

Раніше повідомляли, покупець поскаржився на "непристойні натяки" в маркеті: "Збентежили дині".

Як повідомляв Знай.uа, педіатр лікувала дитину від риніту, поки у неї була батарейка в носі: заплакана мама розповіла про пекло в клініці.

Знай.uа писав, киянин провів експеримент над газованою водою з Ашана: пляшка пожовкла за день і з'явився присмак йоду.