Зі Швеції прийшли дуже цікаві кадри. Відомо, що на острові Фіннхамн є унікальний сільський магазин, де реалізується продукція місцевих фермерів. Зважують товар - самостійно, оплачують - переказами на телефон або залишаючи в коробці готівку без решти. Такі магазини працюють виключно на довірі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації авторизованої спільноти "Швеція" в мережі Facebook.

Шведський магазин, скріншот: Facebook
Шведський магазин, скріншот: Facebook

"Скільки коштують яйця? Зайдемо подивимося. Сільський магазин на острові Фіннхамн обслуговує, в основному, туристів, що знімають тут будиночки на літо. Продукція місцевих фермерів - екологічно сертифікована: мармелад - з агрусу з сусіднього куща, огірки – з теплиці навпроти, яйця – від хору постачальниць п/у нахабного рудого півня.

Шведський магазин, скріншот: Facebook
Шведський магазин, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зважувати - самостійно, оплачувати - переказом на телефон або залишаючи в коробці готівку без решти: сільські магазинчики, що працюють на довірі, давно увійшли в практику. P. S. Ні, не забули про головне. Яйця - по 39крон/6 штук (приблизно 3,8 євро). Ці та інші ціни - у відео", - пишуть автори публікації.

Раніше повідомляли, українцям розповіли, кого торкнуться зміни тарифу за електроенергію: включаємо режим економії.

Як повідомляв Знай.uа, в Україні зміниться вартість соняшникової олії: що буде з космічними цінами.

Знай.uа писав, навіть "копійчані" огірки дорожчають: чому ростуть в ціні овочі і фрукти, коли їх влітку навалом-відповідь фермера.