Українка поскаржилася на те, що з її рахунку посеред ночі зняли майже 19 тисяч гривень. Про це вона написала на сайті «Мінфін».

За її словами, з її картки gold близько півночі 5 серпня були зняті гроші в сумі 18 тисяч 800 гривень. Вона терміново зателефонувала на гарячу лінію банку, і там прийняли заяву про зникнення коштів. Її запевнили, що повернення грошей проведуть протягом від трьох до 14 днів.

"І тиша. Через ще шість днів я подзвонила сама, дізнатися долю, і що я почула — в поверненні відмовлено, пишіть заяву в кіберполіцію. За їхніми словами, було зняття з примиренням карти і пін-коду. Хоча в цей час були вдома, карта У мене і в іншому місті Я не була, де вони були зняті. Питання - як повернути гроші і як убезпечити мої рахунки в ПриватБанку???", - дивується клієнтка.

У банку пообіцяли розібратися в ситуації детальніше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Вже перевіряємо, чим можемо допомогти в цій ситуації. Додатково зв'яжемося з вами по результату", - пообіцяли в ПриватБанку.

У коментарях клієнтці дали "народну" пораду, що робити в такому випадку.

«Питання - як повернути гроші і як убезпечити мої рахунки в приват банку??? 1. Пограбувати одне з відділень примату. 2. Не тримати на рахунках примату гроші", - вважають коментатори.

Нагадавши, у МОЗ назвали умови, за яких школярів відправлять на дистанційне навчання. Віктор Ляшко назвав умову, за якої дітей не розпустять по домівках.

Як повідомляв портал " Знай.ua", середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму.

Також " Знай.ua " писав, горить найбільше на планеті звалище шин: загрожує катастрофою для всього світу. Загорілося величезне звалище автомобільних шин.